Jdi na obsah Jdi na menu
 


Základním předpokladem je strava obsahující vyvážený poměr zásadotvorných a kyselinotvorných potravin. To znamená, 80% stravy musí tvořit alkalizující potraviny,například listová zelenina. / Jakmile dojde ke znovuvytvoření  metabolické rovnováhy,lze její podíl poněkud snížit /  Na talíři se pak objeví mnohem menší porce kyselinotvorných jídel / masa a obilovin
K udržení vyrovnaného pH bez většího zatížení metabolismu napomáhají též pečlivě volené
a kvalitní doplňky  stravy.
Obecné následky překyselení
Je-li organizmus neustále a nadmíru nucen bojovat se sklonem k překyselení a dojde-li v něm
k přemnožení škodlivých mikroforem, je  navíc zatěžován všemožnýmirozkladnýmiprocesyProvedeme-
li důkladné vyšetření, zjistíme,
že oba tyto problémy jsou východiskem
pro téměř vše, co nás trápí. Povězme si
o některých z nejběžnějších příznaků,
které v důsledku toho vznikají.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář